lunes, 20 de febrero de 2017

T0STADAK

OSAGAIAK:

  • OLIOA
  • OGIA 
  • ESNEA 
  • KANELA MAKILA 
  • KANELA HAUTSA
  • AZUKREA 
  • ARRAULTZAK
PAUSOAK
  1. OGIA MOZTU
  2. LAPIKO BATEAN ESNEA,KANELA MAKILA ETA AZUKREA BEROTZEN JARRI
  3. OGIA ESNEAN BUZTI  
  4. IRABIATUTAKO ARRAUTZETAN OGI  BUZTIA SARTAGINAN FRIJITU 
  5. AZKENIK AZUKREA  ETA KANELA  BOTA

lunes, 6 de febrero de 2017

KALABAZA BIZKOTXOA

OSAGAIAK:

-KALABAZA
-IRINA 600gr
-AZUKREA 100gr
-ARRAUTZAK 4
-GURINA 30gr
-LEGAMIA poltsatxo bat

PAUSOAK:

1.- KUIA ZURITU ETA ZATITU.
2.- BATIDORA ERABILIZ KUIA PUREA BIHURTU.
3.- ARRAUTZAK KRASKATU ETA IRABIATU.
4.-  IRINA ARRAUTZA IRABIATUEI GEHITU. ONDO NAHASTU.
5.- AZUKREA GEHITU.
6.- GURINA GEHITU.
7.- LEGAMIA GEHITU.
8.- KUI PUREA GEHITU ETA DENA ONDO IRABIATU.
9.-GURINA APUR BAT MOLDEETAN ONDO SAKABANATU.
10.-. NAHASTEA MOLDEETAN BANATU.
11.- LABEAN SARTU 40 MINUTUZ.
12.- ATERA ETA HOTZ DAGOENEAN JATEKO PREST DAGO!!!!