lunes, 28 de noviembre de 2016

ARROZ TRES DELICIAS

OSAGAIAK

  • ARROZA
  • ILARRAK
  • URDAIAZPIKO EGOSITA
  • ARRAULTZAK
  • GANBAK
  • OLIOA
  •  GATZA
PAUSOAK
  1. LAPIKOAN URA IRAKITEN JARRI.URA IRAKITEN DAGONEAN  ARROZA BOTA.12 MINUTUTAN ARROZA EGINDA DAGO .
  2. URDAIAZPIKOA  KARRATUTAN MOZTU  ETA FRIJITU.
  3.  ARRAULTZAK KRASKATU, IRABIATU ETA TORTILLA EGIN.TORTILLA KARRATUETAN ZATITU.
  4. GANBAK FRIJITU ETA GAINEAN ARROZA  BOTAKO DUGU .
  5. BUKATZEKO ILARRAK,URDAIAZPIKOA ETA TORTILA BOTA.
ARROZA  JATEKO  PREST DAGO .ON  EGIN!!!







lunes, 21 de noviembre de 2016

PATATA TORTILA PERNILA ETA GAZTAREKIN

OSAGAIAK:
- PATATAK
-OLIOA
-ARRAUTZAK
-OGIA
-PERNILA
-GAZTA
-GATZA

PAUSOAK:
1.- PATATAK ZURITU.
2.- PATATAK ONDO GARBITU ETA ZATITU.
3.- SARTAGINERA OLIOA BOTA ETA BEROTZEN JARRI.
4.- PATATAK SARTAGINEAN FRIJITU.
5.- ARRAUTZAK KRASKATU ETA IRABIATU. GATZA APUR BAT  GEHITU.
6.-ARRAUTZAK ETA PATATAK BOL BATEAN ELKARTU.
7.- SARTAGINEAN OLIO APUR BAT BOTA ETA NAHASTEAREN ERDIA BAKARRIK BOTA.
8.- PERNILA ETA GAZTA ZABALDU. SARTAGINEAN JARRI PATATA ETA ARRAUTZAREN GAINEAN.
9.- SOBERAN EGON DEN NAHASTEA SARTAGINERA GEHITU.
10.- TORTILARI BUELTA EMAN BI ALDEETATIK ONDO EGITEKO.
11.- PLATERERA ATERA. OGIA ETA TORTILA ZATITU ETA JATEKO PREST DAGO!!!

lunes, 14 de noviembre de 2016

ESPAGETIAK CARBONARA ERARA

OSAGAIAK
  • KIPULA
  • BEIKON
  • TXANPIÑOIAK 
  • ESPAGETIAK
  • ESNEGAINA
  • OLIOA
  • GURINA
  • GATZA 
PAUSOAK 
  1. Lapikoan ura,gatza eta olioa bota.
  2. Ura irakiten dagoenean  espagetiak  bota.
  3. 8 minututan espagetiak egosita daude.
  4. Kipula, txanpiñoiak  eta beikona  txikitu.
  5. sartaginean olioa eta gurina jarri dugu eta gero kipula , beikona  eta txanpiñoak bota.
  6. Dena ondo frijitua dagoenean esnegaina bota.
  7. Espagetiak  carbonara  saltsarekin  nahastu .
ESPAGETIK JATEKO PREST!!