lunes, 31 de octubre de 2016

ERROSKILAK

OSAGAIAK
  • IRINA KILO 1
  • 4 ARRAULTZA 
  • 16 GOILARAKADA  AZUKREA
  • OLIOA
  • ESNEGAINA 200ML
PAUSOAK
  1. ESNEGAINA ARROTU ELUR-PUNTUAN JARRI ARTE.
  2. ESNEGAINARI AZUKREA ETA ARRAULTZAK  BOTA.
  3. PIXKANAKA IRINA BOTA, ESKUETAN ITXASTEN EZ DEN ARTE.
  4. ORDU ERDI OREA HANDITZEN UTZI.
  5. GERO OREA ORATU ETA TXURROAK EGIN ONDORENN ERROSKILEI FORMA EMAN.
  6. AZKENIK ERROSKILAK FRIJITU DITUGU .
ON  EGIN ¡¡¡¡

lunes, 24 de octubre de 2016

PATATAK ERRIOXAR ERARA

OSAGAIAK

  • Patatak 
  • Kipula 
  • Txorizoak 
  • Piper berdea
  • Gatza
  • Olioa
PAUSOAK
  1. LEHENENGO PATATAK ETA KIPULA ZURITUKO DITUG.U 
  2. ONDOREN PATATAK ,KIPULA ETA PIPER BERDEAK TXIKITUKO  DITUGU.
  3. LAPIKOAN OLIO APUR BAT BOTAKO DUGU.
  4. KIPULA ETA PIPER BERDEAK FRIJITU.
  5. GERO TXORIZOA GEHITU FRIJITZEKO.
  6. ONDOREN PATATAK  LAPIKORA GEHITU ETA DENA ONDO IRABIATU.
  7.  GATZ ETA UR  APUR BAT LAPIKORA BOTA. 
  8. LAPIKOA ITXI ETA 5 MINUTUZ EGOSI.
  9. LAPIKOA ZABALDU OSTEAN PREST DAUDE JATEKO.  

lunes, 3 de octubre de 2016

Gailetak

OSAGAIAK:

  • MANTEKILLA 175g
  • LIMOIA
  • AZUKREA 140 g
  • ARRAULTZA
  • IRINA 280g
PAUSUAK :
  1. Mantekila moztu eta batidoraz  azukrearekin  nahastu
  2. Arraultza  irabiatu   eta  bota
  3.  Pixkanaka irina bota 
  4. Limoiaren azal raiatua  bota
  5. Masa oratu
  6. Errodilloarekin orea zabaldu
  7. Gailetei   forma eman
  8. labean sartu  eta 15 minutu pasa ostean gailetak eginda 
ON   EGIN!!!