lunes, 19 de septiembre de 2016

Kalabazin krema



Osagaiak
Kalabazina
Patatak
Kipula
Gatza
Gaztatxoak
Esnea
Ura

Pausoak
1. Kipulei azala kendu
2. Patatei eta kalabazinei azala  kendu  eta txikitu
3. Lapikoa olioa bota
4. Kipula  apur bat frijitu
5. Lapikora kalabazina eta patatak bota
6. Gaztatxoak bota
7. Batidoraz dena txikitu eta on egin!!!!

lunes, 12 de septiembre de 2016

TORTILLA PATATA PIPER BERDEAREKIN

OSAGAIAK:
- Patatak
- Kipula
- Arraultzak
- Ogia
- Piper berdeak
- Olioa
- Gatza

PAUSOAK:

1.- Patatak zuritu, garbitu eta txikitu.
2.- Piper berdearekin tirak  egin eta txikitu
3.- Kipularen azala kendu eta txikitu.
4.- Olioa sartaginean bota eta berotzen  jarri.
5.- Patatak, piperrak eta kipula frigitu.
6.- Arraultzak bitartean kraskatu eta irabiatu.
7.- Patatak  frigituta daudenean sartaginetik atera.
8.- Patatak eta arraultzak elkartu
9.- Sartaginean olioa apur  bat  bota eta  tortilla bi aldetatik egin.
10.- Platerera atera eta prest dago jateko.