jueves, 25 de febrero de 2016

TOSTADAK

OSAGAIAK

- LITRO BAT ESNE.

- TOSTADETAKO OGIA

- 3 ARRAULTZ

- EKILORE OLIOA

- AZUKREA

- KANELA ETA KANELA HAUTSA

PAUSOAK:

1.- ESNEA BEROTZEN JARRI KANELA ETA  BOST  GOILARAKADA  AZUKRE.

2.- OGIA XERRETA MOZTU

3.-  ESNEA OGIARI BOTA  ETA  GAU BATEN  ESNETAN UTZI.

4.- OGI XERREI  ESNEA  KENDU ETA  ARRAULTZETIK PASATU.

5.- OGI XERRAK FRIJITU.

6.- AZUKRE ETA KANELA  HAUTSAREN  NAHASKETA GAINETIK BOTA.

7.- JATEKO PREST DAUDE!!! ON EGIN!!














viernes, 19 de febrero de 2016

GOMINOLAK

OSAGAIAK:
- MARUBIAK 
- LARANJAK 
- AZUKREA 
- GELATINA NEUTRA

PAUSOAK:

1.- LARANJEI ZUKUA ATERA.
2.- MARRUBIEI HOSTOAK  KENDU ETA ONDO GARBITU. GERO LIKUADORATIK PASATU ZUKUA ATERATZEKO.
3.- MARRUBI ZUKUA BEROTU ETA AZUKREA BOTA, ONDO IRABIATU.
4.- GELATINA SOBREA UR APUR BATEAN DISOLBATU. GERO, MARRUBI ZUKUAN GEHITU. ONDO IRABIATU ETA IRAKITEN JARRI BAINO LEHEN ATERA. 
5.- SILIKONA MOLDEETAN  MARRUBI ZUKUA BANATU.
6.- HOZTEN UTZI. NEBERAN  UTZI  HURRENGO EGUNERARTE.  
7.- LARANJA ZUKUAREKIN PROZESU BERDINA EGIN.