jueves, 21 de mayo de 2015

PERNIL ETA GAZTA ENPANADILA


OSAGAIAK

































PAUSOAK:


1.- MOZTU GAZTA ETA PERNILA.









2.- ENPANADILA MASA ZABALDU.











3.- PERNILA ETA GAZTA ENPANADILA ERDIAREN ALDE BATEAN KOKATU.











4.- MASA ERDITIK DOLESTU ETA ERTZAK KONTU HANDIZ ZAPALDU.









5.- ARRAUTZA IRABIATU.














6.- ENPANADILA MARGOZTU ARRAUTZAREKIN ETA ERDIAN ZULO BATZUK EGIN











7.- LABEAN SARTU.











8.- 20 MINUTU PASATUTA, LABETIK ATERA ETA JATEKO PREST!!





miércoles, 13 de mayo de 2015

TIRAMISU TARTA

OSAGAIAK:
1.- KAFEA
2.- ESNEGAINA 200ML
3.- ARRAUTZAK 4
4.- MASCARPONE GAZTA 500GR
5.- BIZKOTXOAK (DE SOLETILLA)
6.- AZUKREA (5 GOILARAKADA)
7.- KAKAO HAUTSA

PAUSOAK:
1.- KAFEA EGIN.
2.- ESNAGAINARI AZKREA BOTA (3 GOILRAKADA) ETA ARROTU.
3.- ARRAUTZAK KRASKATU ETA GORRINGOA BOL BATEAN IZURI.
4.- GORRINGOEI AZUKRE APUR BAT (2 GOILARAKADA) BOTA ETA BATIDORAREKIN ONDO IRABIATU.
5.- ESNEGAINA ETA GORRINGOA ELKARTU. ONDOREN, MARCARPONE GAZTA GEHITU ETA GOILARA BATEN LAGUNTZAZ APURKA APURKA ONDO NAHASTU.
6.- BIZKOTXOAK KAFEAN BUZTI ETA ONDOREN MOLDEAREN HONDOAN KOKATU.
7.- MASKRPONE KREMA GAINEIK BOTA (ERDIA BAKARRIK)
8.- BERRIZ BIZKOTXOAK KAFEAN BUZTI ETA KREMA GAINEAN KOKATU.
9.- BERRIZ KREMA GAINETIK ZABALDU.
10.- GAINETIK KAKAOA ZABALDU.
11.- NEBERAN GORDE ORDU PARE BATEZ. ETA JATEKO PRESTTTTT!!!!