jueves, 26 de noviembre de 2015

BARAZKI ENPANADA


OSAGAIAK
KALABAZINA
PIPER BERDEA
TXANPINOIAK
PERNILA
HOSTOREA
ARRAULTZA 1
GATZA eta OLIOA

PAUSOAK
1. Kalabazinari azala kendu.
2. Kalabazina, piperra eta txanpinoiak zatitu.
3. Kalabazina, piperra eta txanpinoiak sartaginean frijitu olio apur batekin.
4. Barazkiei gatza gehitu.
5. Hostorea zabaldu eta labeko bandejan jarri.
6. Sardexka batekin hostorea ziztatu.
7. Pernila txikitu.
8. Barazkiak eta pernila hostorearen erdi batean kokatu.
9. Beste erdiarekin barazkiak estali.
10. Ertzak ondo dolestu eta sardexkarekin presioa egin.
11. Arraultza kraskatu, irabiatu eta pintsel baten laguntzaz hostorea margoztu.
12. Enpanada prest dago labean sartzeko. Laba berotuta euki behar dugu, hostorearen jarraibideak betez (labaren tenperatura eta denbora).

13. Denbora hori pasatzen denean, labetik atera eta prest dago jateko. ON EGIN!!!

















  



No hay comentarios:

Publicar un comentario