martes, 21 de enero de 2014

BROTXETA GOZOAK

OSAGAIAK:
- TXOKOLATEA
- GOZOKIZKO HODEIAK
- KOLOREETAKO CONFETIAK
- ZOTZAK

PAUSOAK:
1.- HODEIAK ZOTZETAN SARTU.
2.- TXOKOLATEA ZATITU ETA MIKROUHIN LABEAN URTU.
3.- HODEIAK TXOKOLATEAN SARTU.
4.- TXOKOLATEAREN GAINEAN KONFETIAK BOTA.
5.- BROTXETAK OINARRI BATEAN IPINI.
6.- ORDUBETEZ HOZTEN UTZI.
7.- ETA JATEKO PREST !

martes, 7 de enero de 2014

Dilistak

OSAGAIAK:
- DILISTAK
- PATATAK
- TXORIZOA
- AZENARIOAK
- KIPULA
- PORRUA
- GATZA
- OLIOA

PAUSOAK:

1.- BARAZKIAK GARBITU ETA ZATITU.
2.- URA IRAKITEN JARRI.
3.- TXORIZOA ZATITU.
4.- DILISTAK, TXORIZOA ETA BARAZKIAK LAPIKORA BOTA.
5.- GATZA ETA OLIOA GEHITU.
6.- LAPIKOA ITXI ETA HOGEI MINUTU ITXARON.
7.- SUA AMATATU ETA ITXARON LAPIKOA HOZTU ARTE.
8.- LAPIKOA ZABALDU ETA DILISTAK PREST DAUDE JATEKO.