martes, 18 de febrero de 2014

GURINEZKO GAILETAK

OSAGAIAK:

  • GURINA 300 GR
  • IRINA 5 KATILUKADA
  • GLAS AZUKREA  KATILUKADA 1
  • BAINILA  AHUTSAK
  • 2 ARRAUTZA


PAUSOAK:

1.- BOL BATEAN, IRINA 5 KATILUKADAK JARRI.
2.- GURINA ZATITU ETA BOLEAN SARTU.
3.- BOLEAN BI ARRAUTZAK KRASKATU ETA BARILAREKIN DENA ONDO NAHASTU.
4.- NAHASTEARI GLAS AZUKREA GEHITU.
5.- BAINILA AHUTSAK BOTA ETA DEN DENA ONDO NAHASTU.
6.- BOLATXOAK EGIN ETA ESKUEKIN APUR BAT ZAPALDU. ONDOREN LABEKO ERRETILUAN JARRI. 
7.- BOLATXO GUZTIAK EGIN ONDOREN LABEAN SARTU.
8.- 15 MINUTUZ EGON BEHAR DIRA LABEAN 180º TENPERATURAN.
9.- LABETIK ATERA ETA HOZTEN UTZI. 
10.- HOTZITU DIRENEAN PREST DAUDE JATEKOOO!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario