viernes, 17 de mayo de 2013

Arrautza egosiak tomate saltsan


OSAGAIAK:

Arrautzak
gatza
Olioa
Tomatea
Berakatza
Kipula
Azenarioak


PAUSOAK:

1.- Lapiko batean ura irakiten jarri.
2.- Arrautzak egosi 10 minutuz.
3.- Bien bitartean azenarioa garbitu zuritu eta zatitu.
4.-Kipula  eta berakatza zuritu eta zatitu.
5.-Zartagina olio apur batekin sutan ipini.
6.-Behin olioa berotuta kipula, berakatza eta azenarioa zartaginera bota.
7.- Ostean, tomatea gehitu eta 15 bat minutuz egiten utzi.
8.- Ikusiz gero lar lodi dagoela, saltsa pasatu.
9.- Aurretik egosita ditugun arrautzei oskola kendu eta erdibitu.
10.- Arrautzak tomatetan bota eta... JATEKO PREST DITUGU!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada