viernes, 8 de marzo de 2013

SAGAR TARTA

OSAGAIAK:
- Sagarra
-Esnea
-Arrautzak
-Kanela
-Azukrea
-Mermelada
-Hostorea
- Maizena

PAUSOAK:
1.- Arrautzak, irina eta azukrea nahastu.









2.- Lapiko batean esnea eta kanela berotzen jarri.










3.- Irakiten hasi baino lehen esne apur bat nahasteari gehitu eta ondo eragin.
4.- Berotzen dagoen esneari irakiten hasi baino lehen nahastea  gehitu eta eragiten jarraitu krema leuna lortu arte.










5.- Moldea olioz buzti.
6.- Hostorea moldean jarri.










7.- Hostorearen gainean krema bota.










8.- Sagarrak zuritu, garbitu eta zatitu.











9.-Sagar zatiak kremaren gainean jarri.











10.- Moldea labean sartu 200ºtan 15 minutuz.










11.- Eginda dagoenean atera eta mermelada jarri gainetik











12.- Orain...JAN!!!








No hay comentarios:

Publicar un comentario