viernes, 15 de marzo de 2013

KROKETAK

OSAGAIAK:
Ogi birrindua
ArrautzakIrina
Esnea
Gurina
Olioa
Gatza
Permila



PAUSOAK:

1.-Gurina lapiko batean berotzen jarri.

2.-Irina gehitu eta oso ondo eragin.

3.-Esnea apurka-apurka gehitu eragiten den bitartean.
4.-Pernila txikitu.

 5.-Oreari pernila gehitu.

6.-Gatza bota.

7.- Orea eraginda dagoenean erretilu batean zabaldu.











8.-Orea filmareakin estali eta hotzitzen utzi.

9.-Orea zatitxoak hartu eta bolak egin.

10.-Egindako bolak irineztatu.

11.-Gero arrautzetatik pasatu.










12.-Azkenik ogi birrindutik pasatu.










13.- Olioa zartaginean bota eta berotu.

14.-Kroketak frigitu.

15.-Orain ...JATEKO PREST DAUDE!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada