viernes, 22 de febrero de 2013

SAN BLAS OPILA


OSAGAIAK:

-Irina.
-Azukrea.
-Limoia
-Arrautzak
-Royal legamia
-Anisa
-Gurina

PAUSOAK:

1.-Bol batean 4 arrautza oso eta 2 gorringoa jarri.

2.-Bi zuringoak gorde.

3.-Osagai guztiak gehitu, glas-azukrea izan ezik eta ondo nahastu.

4.-Orea mahai gainean jarri.

5.-Bakoitzak ore zati bat hartu eta mahai gainean nahastu.

6.-Bakoitzak orearekin bere bola egin eta bi orduz erreposatzen utzi.

7.-Bola bakoitza bakoitza arrabolarekin zapaldu eta zentimetro erdiko opiltxoa egin.

8.-Opiltxoei puntatxoak atera inguruan.

9.-Labean sartu 175-200 gradutan eta 15-20 minututara atera.

10.-Gordetako bi zuringoak elur puntuan jarri.

11.-Glass azukrea eta 5 tanta limoi ur gehitu elur-puntuari eta ondo nahastu.

12.-Espatula batez opiltxoetan zabaldu azken nahasketa.

13.-Lehortzen utzi eta jateko prest!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada