viernes, 26 de octubre de 2012

PASTA ENTSALADA

OSAGAIAK
- pasta
-tomatea
-kipulina
-azenarioak
-atun latak
-arraultzak
-olioa
-gatza
-ozpiña

PAUSOAK
1.- Ura lapikoan irakiten ipini.
2.- Makarroiak bota eta 20 minututan egosi.
3.- Makarroiak xukatu.
4.-Azenaoriak zuritu eta garbitu.
5.-Azenarioak 10 minutuz egosten eduki.
6.-Azenarioak zatitu.
7.-Arrautzak 12 mintuz egosi.
8.-Arrautzak  zuritu eta zatitu.
9.-Tomateak eta tipulina garbitu eta zatitu.
10.-Atun lata zabaldu.
11.-Osagai guztiak katilu baten nahastu.
12.-Olioa, gatza eta ozpina gehitu eta ...GOZATU !!!!!!!!

martes, 23 de octubre de 2012

DILISTAK

OSAGAIAK:
- Azenarioak.
- Kipula.
- Porruak.
- Tomatea.
- Dilistak.
- Olioa.
- Gatza.

PAUSOAK:
Dilistak nola egiten diren ikasi nahi baduzu, ikusi gure bideoa.
video

viernes, 5 de octubre de 2012

GAZTA TARTA


OSAGAIA:

Nata.

Gelatina.

Galleta Maria.

Gurina.

Azukrea.

Philadelpia gazta.

Mermelada.

Gaileta.


NOLA EGIN:

1.- Gailetak zatitu.

2.-Guriña apur bat berotu.

3.-Gailetak eta gurina nahastu.

4.-Moldean nahasketa bota.

5.-Nata berotu jarri.

6.-Azukrea eta gasta bota eta ondo nahastu.

7.-Sua amatatu, nahasketa iragazi eta gelatina geitu. Ondo irabiatu.

8.-Hozkailuan sei orduz gorde.

9.- Mermelada gainetik zabaldu eta jateko prest dago.