viernes, 28 de septiembre de 2012

ARROZA TOMATEAREKIN

OSAGAIAK:
- Arroza

- Azanahorioak

- Txorizoa

- Ilarrak

- Olioa

- Tomatea

- Gatza

NOLA EGIN:

1.- Ura irakiten ipini lapikoan.

2.- Azenarioak zuritu eta zatitu.

3.- Arroza eta azenarioak lapikoan bota.

4.- Gatza apur bat gehitu.

5.- 20 minutu egosten utzi.

6.- Txorizoa zatitu.

7.- Zartagiñean olioa bota eta berotu.

8.- Txorizoa frijitu.

9.-Ilar potea zabaldu eta ura kendu.

10.- Ilarrak zartaginera bota.

11.- Arroza,tomate eta azenarioak zartaginean bota.

12.- 2 minututan eragin eta gero platerera atera.

viernes, 21 de septiembre de 2012

PATATA -KALABAZIN TORTILLA

Osagaiak:

Arrautzak

Patatak

Kalabazina

Olioa

Gatza

Nola egin:

1.- Patatak zuritu, zatitu eta garbitu.

2.-Kalabazina zuritu, zatitu eta garbitu.

3.- Zartaginean olioa bota eta berotu.

4.- Kalabazina eta  patatak nahastu   eta zartaginera bota.

5.- Dena ondo frijituta dagoenean platerera atera.

6.- Arrautzak kraskatu, katilu batean bota eta irabiatu.

7.- Patatak arrautzekin nahastu.

8.- Nahastea zartaginera bota.

9.- Tortilla egin, eta  gero... JAN!!!!!

martes, 18 de septiembre de 2012

Kaixo:
Gu gela egonkorreko ikasleak gara eta astero sukaldean errezeta goxo bat prestatzen dugu. Errezeta hori nola egin hemen jarriko dugu. Animatzen bazarete frogatu zuek egiten.